Nineteen18

Restorano pavadinimas skirtas paminėti 1918-uosius metus, kuomet Lietuva atgavo nepriklausomybę. Čia virtuvės šefas Matas Paulinas sukūrė aplinką, kuri tiria ir pabrėžia regiono kulinarinį paveldą. Dauguma produktų atvyksta iš restoranui priklausančio bei kitų, netoliese esančių, ūkių, o vakarienių metu svečiai yra supažindinami su Lietuvos etnografija ir šiuolaikiška šių temų interpretacija. „Dirbdami atsakingai, tvariai ir kaip įmanoma glaudžiau su natūraliais gamtos ciklais, mes taip pat užtikriname gėrybių iš savo ūkio konservavimą, siekdami užtikrinti gamtos gėrybių naudojimą ištisus metus“,- Matas pasakoja apie dalykus, kurie jį įkvepia restorano veikloje.

Be vykstančių intensyvių supančios kultūros šaknų tyrinėjimų, susijusių su ūkininkavimu, laukinių gėrybių rinkimu bei maisto produktų konservavimu, mes taip pat kuriame vietinių virtuvės šefų, amatininkų ir ūkininkų bendradarbiavimo tinklą, kuriame siekiame populiarinti vietinį produktą. Nekantraujame toliau plėsti šio tinklo potencialą.

White guide

Lietuvos restoranams – vadinamieji Skandinavijos „michelinai“. Prestižinis Skandinavijos restoranų gidas „White Guide” trečią kartą reitingavo Lietuvos restoranus. Aukščiausias debiutas priklauso būtent lietuviams – antrojoje sąrašo pozicijoje atsidūrė restoranas „Nineteen 18“, su šefu Matu Paulinu priešakyje.

50 Best Discovery

„50 geriausiųjų“ (50 Best) – tai prekės ženklas, jungiantis „50 geriausių pasaulio restoranų“ (The World’s 50 Best Restaurants) ir „50 geriausių pasaulio barų“ (The World’s 50 Best Bars), startavo su nauju projektu – „50 geriausių atradimų“ (50 Best Discovery). 2019 metais į jį patekome ir mes, „Nineteen 18“.

Komanda

Džiaugiamės galėdami dirbti su žmonėmis, turinčiais patirties iš itin įvairių sferų. Be abejonės, tai sukuria tam tikrą dinamiką darbo stiliuje ir, svarbiausia, galutiniame mūsų sunkaus darbo rezultate.

Matas
Paulinas

Šefas

Griežtas, bet fainas. Unikalų gaminimo ir restorano valdymo stilių susiformavo praleidęs dešimtmetį įvairiuose pasaulio kampeliuose.

Matteo
Covacci

Vyresnysis šefas

Ragazzo ingegnere. Talentas virtuvėje su aukštuoju inžinerijoje.

VITA
BARTININKAITĖ

VYRESNIOJI ŠEFĖ

Su mumis nuo pat pirmos dienos, dabar svarbiausia restorano dalis.

Eglė
Laukytė

RESTORANO vadovė

Copenhagen vibes. Pagaliau į Lietuvą sugrįžusi energijos restorano salėje vairuotoja.

Nineteen18 draugai

Ratas mūsų draugų, kurie prisidėjo prie Senatorių Pasažo atidarymo ir toliau atlieka vaidmenis mūsų kasdieniame gyvenime.

Už interjerą, kuris kalba pats už save

Už neįprastus ir jaukius restorano dekoravimo sprendimus

Audrius
Sirvydis

Už nestandartinius medžio dirbinius

Mieli svečiai,

Džiaugiamės galėdami pakviesti Jus į restoraną:

Penktadieniais: 17:30 – 01:00

Šeštadieniais: 17:30 – 01:00

Straipsniai

Septyni Lietuvos restoranai – tarp geriausių Baltijos šalyse

Šios savaitės pradžioje Taline vykusiuose „White Guide“ apdovanojimuose paskelbta, kurie Baltijos šalių restoranai ekspertų buvo įvardinti kaip geriausi

Karjera

Visada norime atrasti bei pažinti smalsius, jaunus ir aistringus svetingumo sektoriaus atstovus – nedvejodami susiekite su mumis. 

Mūsų durys taip pat visuomet atviros jauniems virėjams bei padavėjams, norintiems atlikti savanorišką praktiką restorane.

Prisijunk prie mūsų komandos

Privalomi užpildyti laukai*

Prisekite savo CV

Mus rasite

Nekantraujame sulaukti Jūsų mūsų restorane.

Turite klausimų? Nedvejodami skambinkite mums nuo antradienio iki šeštadienio šiomis valandomis 12:00-17:00 arba parašykite elektroniniu paštu.

Kuriame Lietuvos ateitį!

UAB Baltic Food Republic įgyvendina projektą “UAB Baltic Food Republic darbuotojų kvalifikacijos kėlimas“ (projekto kodas Nr. 09.4.3-ESFA-T-846-01-0086). Įgyvendinama priemonė Nr. 09.4.3-ESFA-T-846 „Mokymai užsienio investuotojų darbuotojams“. Projektui įgyvendinti yra skirtos Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšos. Projekto tikslas – tobulinti UAB Baltic Food Republic darbuotojų kvalifikaciją ir gilinti specifines kompetencijas, tokiu būdu didinant darbuotojų konkurencingumą ir mažinant netolygumus rinkoje.